top of page

PARTNERS

Traiteur-Claessens-Visual-zijkant-142x19
logo_blue_no_bg.png
DeKeyzerDrinksLogo72dpi.jpg

Traiteur claessens andré

André Claessens is zaakvoerder van Traiteur Claessens André en een ondernemer met een hart voor de zorg. Hij wil graag zijn steentje bijdragen aangezien ook hij zijn papa verloren is aan longkanker. We zullen door hem gesteund worden bij de uitbouw en groei van onze organisatie en bij het maken van strategische keuzes.

DRUKKERIJ PRINTSTUDIO

Ook Printstudio helpt ons graag. Martine Neuts, eigenares van de drukkerij gelegen in Oudergem, assisteert ons bij al ons drukwerk.

De Keyzer drinks

Onze lokale drankhandelaar Dekeyzer drinks wou ook graag zijn steentje bijdragen. Je kan hier terecht voor al je lekkere drankjes maar binnenkort misschien ook wel om onze nieuwe merch te kopen. Wij zetten ook hen graag even in de kijker om hen te bedanken voor de vlotte samenwerking en alle steun dat we van hen krijgen.

Logo Griet Dewinter_tekst.png

Orthodontie griet dewinter

Dankzij orthodontiste Griet Dewinter hebben wij onze website een boost kunnen geven. Wij bedanken haar dan ook graag voor de hulp!

VANEIR

vaneir.png

“Vaneir’’ is een online speciaalzaak voor circulaire artikelen. Dat zijn artikelen waarvan de levenscyclus optimaal benut wordt door ze opnieuw te gebruiken, herstellen, op te knappen of recycleren. Mensen aanzetten om een artikel meer dan één keer te gebruiken en een eco-friendly alternatief bieden voor elk artikel gemaakt uit plastic, is waar Vaneir voor staat. We zijn dan ook heel blij dat Vaneir ook onze drinkbussen binnen zijn assortiment vond passen en willen hem dan ook bedanken voor het aanbieden van de drinkbussen op zijn webshop en voor de geweldige samenwerking!

logo dnw.png

DNV LAW

Wil jij ook graag samenwerken? Neem gerust contact met ons op en download alvast hier onze brochure!

bottom of page