top of page

2020

In dit jaar zijn wij zoals velen beperkt geweest door het coronavirus. We hebben geprobeerd niet bij de pakken te blijven zitten en toch onze tweede editie op te starten. We zijn op zoek gegaan naar een geschikte manier om onze nieuwe en oude producten te verkopen en zijn er in geslaagd een goedwerkende webshop te ontwerpen (waar je momenteel nog steeds leuke gadgets kan bestellen!) De producten werden coronaproof geleverd of afgehaald! 

EDITIE 2

Ondanks de strenge coronaregels konden we er toch voor zorgen dat we één moment met zijn allen samen konden komen voor onze SPORT VOOR MET CHEMOTIVE actie. Voor een bepaald bedrag konden deelnemers sporten in Jupiter Health Center in Zaventem en op deze manier het goede doel steunen. 

2021

We hebben beslist onze tweede editie te laten doorlopen in 2021. We organiseerden op 17 oktober 2021 de CHEMOTIVÉ X BCK RUN en het was een ongelooflijk succes. Samen met de winst van onze online verkoop en de 'Sport mee voor Chemotivé'-actie konden we maar liefst €16.500,00 storten op de rekening van Stichting Tegen Kanker. 

bottom of page