Zet jullie schrap … want TEAM Chemotivé en Business Club Kortenberg slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit!

 

Loop of stap jij 5, 10, 15, 21 of 42 kilometer mee voor de strijd tegen kanker? We wagen ons 17 oktober aan een geweldige Chemotivé Run. 

Het nieuwe jaar is intussen begonnen en het is tijd om vooruitzichten te krijgen. Tijd om op een veilige en sportieve manier eens uit ons kot te komen en ons in te zetten voor het goede doel! Bestaat er nog een grotere beweegreden? Dacht het niet! 

Met deze actie willen wij alle patiënten, hun familie, vrienden en kennissen een hart onder de riem steken bij de ‘strijd’ tegen kanker. We vinden het uiterst belangrijk om met onze acties een positieve boodschap over te dragen waarbij pijn, verdriet, onmacht en zelfs woede worden omgezet in ongeziene kracht om door te zetten en elkaar onvoorwaardelijk te blijven steunen. Het is belangrijk om positief te blijven denken, elke dag te lachen, maar vooral om onze gezondheid te koesteren! Blijf daarom niet bij de pakken zitten en schrijf je in om een toertje (of 2, 3, 4…) mee te lopen of stappen, ja, dat mag ook!

Wanneer?

De Chemotivé Run gaat door op zondag 17 oktober 2021. Zo heb je nog genoeg tijd om die conditie op punt te krijgen en kunnen we ook hopen op een grote opkomst op een geweldig tof evenement! 

Waar?

De Run vertrekt in het Gemeenschapscentrum Colomba in Kortenberg. 

Wijngaardstraat 1

3070 Kortenberg

plan.png

HOE?

Jij schrijft je in via onderstaand formulier, je traint, en komt dan op 17 oktober mee stappen of lopen. Via de Strava groep kan je als loper elkaar al motiveren tijdens de voorafgaande trainingen, apart of met elkaar! 

Vanaf er meer zekerheid is of het event effectief kan doorgaan ten gevolge van corona, zal er een donatieformulier opgesteld worden waarbij jouw vrienden, familie of kennissen je kunnen steunen door een bedrag te storten per afgelegde kilometer! 


Als je dus zelf geen zin hebt om je sportschoenen van onder het stof te halen, kan je alsnog je steentje bijdragen voor het goede doel. Al de inkomsten en donaties die worden opgehaald gaan integraal naar Chemotivé en zo naar Stichting Tegen Kanker. Win-win, toch?

€20?

Inschrijven kan via onderstaand formulier en bedraagt 20 euro. In ruil hiervoor steun jij het goede doel en zal je ook een goodiebag ontvangen. 

Na de inschrijving vragen we om het bedrag te storten op BE70 7370 5318 3325 met mededeling 'Chemotivé Run Naam Voornaam'.

Hieronder vind je alvast trainingsschema's om je op pad te helpen tijdens jouw voorbereiding:

CORONA?

Voor de veiligheid hebben we gekozen om de run pas in oktober te laten doorgaan. We hopen door ver vooruit te kijken, we ervoor kunnen zorgen dat we een coronaloos event kunnen aanbieden. Natuurlijk hebben ook wij geen glazen bol en kunnen we niet garanderen dat ons evenement niet verplaatst zal moeten worden door de omstandigheden op dat moment. We vragen daarom voor jullie begrip indien er wijzigingen plaatsvinden.

Meer concrete info wordt jullie steeds meegedeeld via onze socials. Wie is ingeschreven, zal regelmatig ook mails ontvangen met updates, promo’s, … Zo blijven jullie zeker op de hoogte!

 

ALLEMAAL SAMEN CHEMOTIVEERDER DAN OOIT!