top of page
runchemot_lang.png

Zet jullie schrap … want TEAM Chemotivé en Business Club Kortenberg slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit!

 

Loop of stap jij 5, 10, 15, 21 of 42 kilometer mee voor de strijd tegen kanker? We wagen ons 17 oktober aan een geweldige Chemotivé Run. Ook voor de niet-sporters organiseren we een fijne dag boordevol activiteiten en bovendien kan je onze lopers supporteren.

Neem je graag je hond mee tijdens je wandeling? Dat kan! We verwachten wel dat je hond de hele tijd aan de leiband blijft en dat je oplet voor de lopers en plaats houdt voor hen! Vergeet ook zeker je hondenpoepzakjes niet om het terrein proper te houden!

Met deze actie willen wij alle patiënten, hun familie, vrienden en kennissen een hart onder de riem steken bij de ‘strijd’ tegen kanker. We vinden het uiterst belangrijk om met onze acties een positieve boodschap over te dragen waarbij pijn, verdriet, onmacht en zelfs woede worden omgezet in ongeziene kracht om door te zetten en elkaar onvoorwaardelijk te blijven steunen. Het is belangrijk om positief te blijven denken, elke dag te lachen, maar vooral om onze gezondheid te koesteren! Blijf daarom niet bij de pakken zitten en schrijf je in om een toertje (of 2, 3, 4…) mee te lopen of stappen, ja, dat mag ook!

BCK schenkt ons een mooi startkapitaal van 3000€, bovendien al de inkomsten en donaties die worden opgehaald gaan integraal naar Chemotivé en zo naar Stichting Tegen Kanker. Win-win, toch?

Wanneer?

De Chemotivé Run gaat door op zondag 17 oktober 2021. Zo heb je nog genoeg tijd om die conditie op punt te krijgen en kunnen we ook hopen op een grote opkomst op een geweldig tof evenement! 

Vanaf 9.00 zijn alle lopers/wandelaars welkom om zich aan te melden​ voor hun run. We voorzien gezamenlijke startmomenten om 10.00, 11.00, 13.00 en 14.00, dit zijn vrijblijvende momenten met publieksopwarmer om samen met andere lopers in groepsverband te vertrekken maar dit is niet verplicht! Indien je 42 km loopt of wandelt (alle afstanden), is je laatste aanmelduur om 11.30 en vertrekuur om 12.00. Als je 5, 10, 15 of 21 km loopt, wordt er verwacht ten laatste om 13.30 aan te melden en om 14.00 te starten. 

De karamellenloop (loop voor kinderen) zal vanaf 14.00 doorgaan. De kinderen kunnen zich vanaf 9.00 inschrijven en zullen meer informatie krijgen wanneer (tussen 14.00 en 15.00) en waar ze worden verwacht. Scouts Kortenberg voorziet van 9.00 tot 17.00 animatie voor kinderen.

Vanaf 17.00 kan iedereen gratis genieten van live muziek en dj's met een hapje en een tapje.

Help je graag vóór, tijdens of na het event, klik hier en laat het ons weten!

Waar?

De Run vertrekt in het Gemeenschapscentrum Colomba in Kortenberg. 

Wijngaardstraat 1

3070 Kortenberg

€20?

Inschrijven bedraagt 20 euro per persoon. In ruil hiervoor steun jij het goede doel, maar krijg jij ook een pakket: 

•    Je steunt met je enthousiasme het goede doel, namelijk: Stichting Tegen Kanker

•    Een dagje verkeersvrij lopen op een geweldig leuk parcours, een mooie kans om met jouw team/ medewerkers als teambuilding te komen lopen

•    Een T-shirt waarmee je kan trainen/schitteren/steunen/supporteren

•    Een afgedrukte route zodat je zeker niet verloren loopt en alvast eens kan oefenen ter plekke

•    Toegang tot onze Stravaclub, want zo houden we elkaar chemotiveerd!


Hieronder vind je alvast trainingsschema's om je op pad te helpen tijdens jouw voorbereiding:

CORONA?

Voor de veiligheid hebben we gekozen om de run pas in oktober te laten doorgaan. We hopen door ver vooruit te kijken, we ervoor kunnen zorgen dat we een coronaproof event kunnen aanbieden. We vragen daarom voor jullie begrip indien er wijzigingen plaatsvinden.

 

Meer concrete info wordt jullie steeds meegedeeld via onze socials. Wie is ingeschreven, zal regelmatig ook mails ontvangen met updates, promo’s,… Zo blijven jullie zeker op de hoogte! ALLEMAAL SAMEN CHEMOTIVEERDER DAN OOIT!

SPONSORING

Wil je graag een sponsor zoeken om jezelf te motiveren om te lopen of wil je zelf een loper sponsoren? Met deze pdf kan je alle informatie verzamelen die je nodig hebt om onderstaand formulier in te vullen en je overeenkomst vastleggen tussen de loper en de sponsor.

Meer concrete info wordt jullie steeds meegedeeld via onze socials. Wie is ingeschreven, zal regelmatig ook mails ontvangen met updates, promo’s, … Zo blijven jullie zeker op de hoogte!

 

ALLEMAAL SAMEN CHEMOTIVEERDER DAN OOIT!

bottom of page